A valódi viták otthona

Reflektor

Ti szellemi-lelki homoszexuálisok

2016. november 14. - GottmayerLea

hqdefault_1_1.jpg

Nem bírjátok abbahagyni. Az egyik dolog, amit szerettem ebben az országban az az, hogy álszent nyugattal szemben itt nem pattogunk politikusok szexuális életén.

Itt nem tartjuk a házasságtörést közügynek, és azon kívül, amikor nemzetbiztonsági problémákat okoz (Mucuska, ugye), a négy fal között tényleg egy mindenkire és mindig vonatkozó elv volt. De nektek ezt is át kellett törnötök. Nincs olyan szabály, amit tiszteletben tudtok tartatni, bennetek már betyárbecsület sincs.

Az, hogy sikerült a közpénzből fenntartott médiátokat arra használni, hogy színpadot állítsatok a magyar gyámügy két lábon járó szégyenének, Rácz Károlynak, az még nem lepett meg. Végül is, amióta striciket is mosdattok ott azóta nehéz szintet zuhanni. Az, hogy Vona Gábor most éppen az ellenség, az pedig csak azért érdekes, mert ez is mutatja, hogy mennyit tud a „magyar” „szocialista” párt.

De az, hogy egy magánéleti üggyel próbáljátok lejáratni a politikai ellenfeleiteket, az a szint amit eddig legalább nem értük el.  Ugyanúgy, ahogy gusztustalan volt, amikor ment a suttogóban, hogy Orbán veri a feleségét, ugyanúgy ahogy visszataszító volt, amikor Ungár Klára médiaoptimalizálási szempontból buzizta az ezt "elegánsan és polgárian viselő" Kocsis Mátét, ugyanúgy visszataszító ez most is. Csak egy nagy különbség van: ezt most a teljes közpénzből fönntartott médiátokban megy.

Ha itt az lenne a dolog maga, hogy Vona Gábor homofóbiája ellen próbáltok esetleg az ő látensségével érvelni, akkor is annyit mondanánk, hogy ugye semmi közötök más magánéletéhez. De itt ugye nem ez van. Hanem buziztok. Csak úgy buziztok, ahogy ezt kell, bele a világba, egy transzvesztitával, valahogy az értelmiséghez kötve (azt a részét tényleg nem értem).

Ráadásul most, hogy az első kör lement, jött egy kép is Vona Gáborról, ahogy közel áll egy másik férfihoz. Mármint a képben tényleg semmi sincs, nincs benne több, mint abban a képben, ahol Kocsis egy szép szőke fiúval van egy bulin. Sőt pont olyan igazából. Sőt, ha már itt tartunk vajon Kocsis Máté felesége írt nyílt levelet a Riposzt szerkesztőségének?

Nem számít, hogy Vona buzi-e. Moszkva érdekeit képviseli Magyarországon, ez elég indok nem rá szavazni. Tovább gondolni sem kell.

Ti viszont szellemileg és lelkileg csak azokba tudtok emberi minőséget belelátni, aki olyan mint ti. Azért vagytok szellemi-lelki homoszexuálisok, mert a veletek egy brancsba tartozókkal tudtok csak kapcsolatba lépni. Az egész Riposzt-Lokál egy sötétszoba a „fiúknak”, csak sajnos néha belátni.

 

 

Te követed már a Reflektort a Facebookon? Nem! Akkor ITT most megteheted! Köszönjük!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://reflektor.blog.hu/api/trackback/id/tr7511960319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása