A valódi viták otthona

Reflektor

12+1 jel, hogy menthetetlen konzervatív vagy

2016. november 18. - GottmayerLea

546kjh46kjh.png

Hány jel illik rád? Sorozatunk folytatódik, az első rész a menthetetlen liberálisokról szólt.

  1. Ha Orbán Viktor tükörtojást reggelizik, akkor a tükörtojás a konyhaművészet csúcsa?
  2. Aki éppen valamivel nem ért egyet veled, az egyszerre liberális, baloldali, kommunista, globalista, hazaáruló, PC, feminista és SZDSZ-es?
  3. Használtad már a Férfi szót nagybetűvel? Ő az, aki erős és határozott, míg a nő gyengéd és kompromisszumkész?
  4. Hiszel abban, hogy a nők legszentebb feladata az anyaság (hogy mi a férfiaké, azon soha nem gondolkodtál), de ha gyerekelhelyezési perekben a bíróság alapértelmezettnek tekinti, hogy a gyereknek az anyja mellett a helye, akkor a feministákat okolod?
  5. 2014-ben Orbán Viktor beszéde után jöttél rá, hogy létezik az iszlám, és bizonyos muszlim országokban elnyomják a nőket, természetesen velünk ellentétben? Szereted mondani, hogy Huntington és összecsapnak a civilizációk, de a könyvet nem olvastad?
  6. Utálod a kommunistákat, kivéve, ha a Magyar Hírlapban arról írnak, hogy a planetáris véleményterror-gépezetet hogyan lehet megsemmisíteni?
  7. Schmitt Pált szerinted a firkászok csinálták ki, ezért kellett lemondania, és nem azért, mert a Kádár-rendszer miniszter-helyettese másolta a dolgozatát?
  8. Szereted az egykulcsos adót, de azért neoliberálisozol hébe-hóba?
  9. Úgy gondolod, hogy Ferenc pápa a katolikus egyház megrontója, aki lábbal tiporja a keresztény értékeket, a Jóisten pedig csak azért nem csapja agyon, mert miniszterelnök úr békességre intette?
  10. Szoktál beszélni arról, hogy a radiszadi (vagy Ascher-cafe) nem érti a népet, miközben fehér zakóban, mandzsettával és felcsapott gallérral az Ötkertben vereted?
  11. Fontosnak tartod a monogámiát, de a szeretőtartás bocsánatos bűn, ha a férfi teszi? A társadalom alapjai a „családi értékek”, de azért a prostitúció a „legősibb mesterség”, amit álszent dolog tiltani?
  12. Szoktad azt mondani, hogy a „balliberális oldal”, miközben pontosan tudod, hogy a baloldal és a liberális annyira összeegyeztethető, mint a nemzeti érdekképviselet és Paks II?

12+1.  Szerinted természetellenes, ha egy férfi borotválja a testszőrzetét, de a brazil gyantát a természet adta?

 

 

 

 

Értékelés

0 pont: Gratulálunk, te egy liberálbolsevik vagy

Nem gondolod, hogy Orbán Viktor egy omnipotens szuperhős, és gyerekkorodban nem attól féltél, hogy az ágyad alatt lakik Soros György. Amúgy hazaáruló vagy.

1-2 pont: Te egy úgynevezett konzervatív-liberális vagy 

Az első Orbán-kormányt „a polgári kormánynak” hívod, de azért már régóta nem szavaztál a Fideszre. Amikor véletlenül valaki mesél arról, mit látott az ATV-ben, viszket a tenyered, de Rogán Cecília idegesít.

3-5 pont: Te egy Navracsics-árva vagy

Régen is előfizettél a Magyar Nemzetre, és nem mondtad le a G-nap után sem. Úgy hívod a tulajdonost, hogy Lajos, pedig sohasem találkoztál vele. Nem szereted az oroszokat (mocskos komcsik), de a bort nagyon. 2014-ben az LMP-re szavaztál.

6-7 pont: Te egy polgári-konzervatív vagy

A régi szép idők, amikor még egyszerű volt, mert Gyurcsány volt a rossz, és a nemGyurcsány a jó. Amikor még hányinger nélkül olvastuk a Heti Választ, és mi voltunk az européerek. Te akkor voltál csúcson. Azóta trafikügy és nincs aktanyilvánosság és Népszabi, hát igen, azóta egyszer egyetértettél valamivel a Klubrádióban.

8-9 pont: Te a nemzeti oldal vagy maga

Persze, persze, lehet kritizálni Orbán Viktort is. Csak mondjuk te nem szoktad.  Jó ez így, ahogy van, ami meg nem jó az azért nem jó, mert a belvárosi értelmiség éjjelente szabotál. Az utolsó alkalom, amikor igazán érdekelt egy politikai ügy az volt, amikor Vona Gábor lebuzizta Kocsis Mátét vagy mi a fene.

10-11 pont: A Békemenet a te Chartád

Többször, nem ironikusan, olvastál már Bogár Lászlót. Persze tudod, hogy MSZMP-tag volt, de ő már akkor is a belső nemzeti oldalt képviselte, amikor mi mocskos hazaárulók a világSZDSZ-t.

12 pont:  

Orbán Viktor szerinted azért támogatta Trumpot mert ő az egyetlen ember aki érti a világot. Legutoljára ilyen nagy formátumú államférfi Kádár János khm Horthy, khm Koppány volt. 

 

Te követed már a Reflektort a Facebookon? Nem! Akkor ITT most megteheted! Köszönjük!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://reflektor.blog.hu/api/trackback/id/tr8711972106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Finta László · http://reakciosreflexiok.blog.hu/ 2016.11.20. 11:32:02

Orbán Viktor mióta "konzervatív"? Ő soha nem tartotta magán annak - hál' Istennek! -, de ez a teszt igencsak rá hegyezi ki szinte az összes kérdést. Végtelenül nevetséges hozzáállás ez.

Kaszáspók 2017.02.06. 18:09:18

Végtelenül ostoba, primitív, de legfőképp humortalan...
süti beállítások módosítása