A valódi viták otthona

Reflektor

Habony Árpád seggét védi az MTI

2017. március 24. - Tálos Lőrinc

habonyi-es-rogan.jpg

Az MTI ismét visszadobta az LMP egyik közleményét, méghozzá az MTI Országos Sajtószolgálat szabályzatának 14.3 pontjával indokolva azt, mely szerint a kiadni kívánt közlemény "nem járhat mások személyhez fűződő jogainak sérelmével". Feltéve, de nem megengedve, hogy az MTI nem Rogán Antalt tartja nemközszereplőnek, alighanem Habony Árpád kedvéért házmesterkednek. A közlemény szövegét változtatás nélkül közöljük.

A kifogásolt közlemény:

Jól értesült offshore cégek Rogán Antal körül: az LMP feljelentést tesz


Újabb bizonyíték került napvilágra arról, hogy a letelepedési kötvényekkel való üzletelés egy központilag szervezett csalássorozat. A legnagyobb hasznot bezsebelő kötvényforgalmazó offshore céghálót már azelőtt megalapították, hogy Rogán Antal előlépett volna javaslatával, illetve azt az Országgyűlés elfogadta volna. Az LMP hivatali visszaélés miatt feljelentést tesz.

Sajtóértesülések szerint a letelepedési kötvényprogramban részt vevő offshore céghálót már azelőtt szőni kezdték bizonyos jól értesült személyek, hogy Rogán Antal beadta volna a letelepedési kötvényprogramot lehetővé tevő törvénymódosító indítványát. Az ügyészségre vár most annak kivizsgálása, honnan tudhatták ezeknek a kizárólagos jogosítványokkal felruházott vállalkozásoknak a tulajdonosai azt, hogy egy vezető fideszes politikus olyan indítványt fog az Országgyűlés elé terjeszteni, amely később több milliárd forintot hoz a cégnek.

A letelepedési kötvényprogram csak egy szűk érdekkör - Rogán Antal, Habony Árpád és társaik – üzlete, százmilliárd forint közpénz kitalicskázásának eszköze. A magyar állam veszít rajta, az ország számára pedig óriási nemzetbiztonsági kockázatot hordoz. Más országokban, ahol egyáltalán létezik hasonló konstrukció, állami intézmény végzi a kötvények árusítását, nem horribilis jutalékokat felszámító, kormányzati segítséggel monopolhelyzetbe hozott, Rogán-közeli offshore cégek.

Schmuck Erzsébet
Kiadó: LMP parlamenti frakciója

Az MTI eljárása azért is érdekes, mert a Fővárosi Törvényszék korábban elutasította Habony Árpádnak egy, az index ellen indított keresetét és az ítéletben megállapította, hogy Habony közéleti szereplőnek minősül, személyiségi jogainak védelmére csak korlátozottan hivatkozhat.

Tálos Lőrinc



 

Te követed már a Reflektort a Facebookon? Nem! Akkor ITT most megteheted! Köszönjük!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://reflektor.blog.hu/api/trackback/id/tr3712367525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

1ghost 2017.03.25. 11:04:00

Mocskos, tolvaj fideszmaffia! Aki ezeket a bűnözőket támogatja az maga is bűnrészes.

Iyen hitvány, gazember kormánya emberemlékezet óta nem volt az országnak.

vénkujon 2017.03.25. 12:01:09

lenullázták, összekenték szarral az mti-t:)

kvadrillio 2017.03.25. 12:51:56

ORBÁNVIKTOR !!! ROTHADT LIBERÁLIS PEDOFIL-E VAGY ???!!!
ET: az új magyar törvény szexuális kizsákmányolásnak teheti ki a kiskorúakat
hh
2017.03.24. 12:38

Az Európa Tanács (ET) arra szólította fel Magyarországot, hogy vizsgálja felül új migrációs törvényét, mert az - a strasbourgi testület szerint - azt a kockázatot hordozza magában, hogy a bevándorló kiskorúakat szexuális kizsákmányolásnak tehetik ki - írja az MTI.

Claude Janizzi, az Európa Tanács úgynevezett Lanzarote Bizottságának elnöke Orbán Viktor miniszterelnöknek küldött levelében aggodalmát fejezte ki a határőrizet szigorításáról rendelkező szabályozás miatt. Ez a bizottság felügyeli a tanács égisze alatt 2007-ben elfogadott lanzarotei egyezmény végrehajtását. Az egyezmény - amit Magyarország 2015 augusztusában iktatott törvénybe - egyenlő védelmet kíván nyújtani a gyermekeknek, a részt vevő európai országoknak pedig közös követelményrendszert és meghatározásokat vezet be.

A bizottság elnöke aláhúzta, hogy Magyarország a lanzarotei egyezmény egyetlen részes állama, amely nem alkalmazza azt az elvet, hogy bizonytalanság esetén a menedékkérőket mindaddig kiskorúnak kell tekinteni, míg a kormeghatározás le nem zárul.
Felnőttként kezeli őket

Az új szabályozás a kísérő nélkül érkezett 14 és 18 éves közötti kiskorúakat felnőttként kezeli, nem biztosítja számukra az őket megillető gyermekvédelmet, és felügyelőt sem nevez ki melléjük. A kiskorúakat a többi migránssal együtt az úgynevezett tranzitzónákban helyezik el, a korábbiaknál nagyobb mértékben kitéve őket a szexuális kizsákmányolás lehetőségének.

Pop40 2017.03.25. 13:21:59

Most tényleg komolyan gondolta bárki, hogy a fideszes maffiózók által megszállt MTI majd a fideszes maffiózók számára kínos híreket hoz le?

Pop40 2017.03.25. 13:27:48

Amúgy jobban belegondolva, igaza van az MTI-nek: nekik alapvetően a hírekről kell beszámolniuk, és hol hír az Magyarországon, hogy fideszes maffiózók ismét loptak??

Az lenne a hír, ha egyszer, valami csoda folytán nem lopnának, persze erre pont zéró az esély.

fidesz maszop dk egykutya 2017.03.25. 13:53:00

Nem újdonság. Az lenne a meglepő ha nem védené.

hidroponi 2017.03.25. 14:58:42

@Pop40: en az LMP helyében pedig pont egy ilyen hírt jelenítenék meg az MTI-vel.

"Rogán Antal és Habony Árpád az elmúlt félórában nem lopott semmit! A későbbi tevékenységükről sajnos még nem tudunk semmit. LMP"

Gyorgy Nagy 2017.03.25. 15:27:24

Habony egy havanna lakotelepen felnőt kis genya.Többen mesélték hogy buziskodott drogozott és lehet hogy mèg szopott is .Most seggeket nyal.

gyászhuszár 2017.03.25. 16:21:18

@1ghost: ha adozol eseteg vagy veszel valamit a boltban akkor te is oket tamogatod pl. afaval. Szoval tokmindegy

VaradiJanos 2017.03.25. 18:11:55

@Gyorgy Nagy: hasonlókat hallottam apádról, csak ő két t-vel nőtt fel. Bugris.

VaradiJanos 2017.03.25. 18:13:15

@kvadrillio: jujj, szegény kis majmok, csak nehogy a lányodat is megpocsékolja majd vmelyik csimpánz

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.03.25. 19:22:44

@VaradiJanos: Öööö... te most személyeskedsz, hogy ezt a nagyfejű gecit védjed? Jól értem?

fidesz maszop dk egykutya 2017.03.25. 19:56:39

@Csuvakka a migráns vuki: nem mondod, hogy új még neked, hogy a @VaradiJanos: is egy habonyista viktoriánus komcsi a batyu klánból? :O

VaradiJanos 2017.03.25. 20:02:45

@fidesz maszop dk egykutya: mosolyjelet teszel a poénod után, hogy a gyurikapamutkanyilasmajompagagyistb haverjaid tudják, nevetni kell? Számalmas.

fidesz maszop dk egykutya 2017.03.26. 10:44:51

@VaradiJanos: nem csak egy szar ember vagy, még hihetetlen hülye is, hiszen még a jeleket sem tudod megkülonböztetni. Ezért isvagy komcsi. Igen, szánalmas vagy.

VaradiJanos 2017.03.26. 11:05:29

@fidesz maszop dk egykutya: ne kamuzz, hontalan kutya! Mondjuk, alaposabban megnézve, egy kerekített nyitott száj is lehet az a jel, de nem vagyok otthon a szubkultúrátokban.

fidesz maszop dk egykutya 2017.03.26. 11:54:22

@VaradiJanos: nem hazudtam, és ott a bizonyíték is, mert az írás megmarad. Persze hogy nem vagy otthon semmiben, csak a szovjetúnióban a párttitkár elvtársad talpát nyalva. Én viszont otthon vagyok, és jó lenne ha ti is hazamennétek moszkvába.

VaradiJanos 2017.03.26. 12:21:35

@fidesz maszop dk egykutya: tévedsz, hontalan kutya, ez sosem lesz a hazátok, csak paraziták vagytok. Az oroszokat pedig rühellem, csak a hányadék fajtátokat még jobban.

fidesz maszop dk egykutya 2017.03.26. 12:38:07

@VaradiJanos: tudom hogy rühellsz minket magyarokat, ezért is vagy fideszes. Az oroszokat viszont imádod, hiszen ők a "barátaitok" már olyan rég óta. Mindegy hova mész, mehetsz észak koreába is, ahol semmi liberális métely nincs, csak takarodj innen a nyilván vöröscsillagos családoddal együtt.

VaradiJanos 2017.03.26. 12:46:19

@fidesz maszop dk egykutya: " Mindegy hova mész, mehetsz észak koreába is, ahol semmi liberális métely nincs, csak takarodj innen a nyilván vöröscsillagos családoddal együtt."

Olyan jó olvasni ahogy vergődtök, vesztes korcsok. Ez maradt nektek, az indexes hörgés, önámítás, álmodozás.

VaradiJanos 2017.03.26. 12:48:14

@1ghost: "Mocskos, tolvaj fideszmaffia! Aki ezeket a bűnözőket támogatja az maga is bűnrészes.

Iyen hitvány, gazember kormánya emberemlékezet óta nem volt az országnak."

Ha valaki elitta az agyát, mint te és kedves nejed, annak nyílván nem nyúlik vissza túl messzire az emlékezete

fidesz maszop dk egykutya 2017.03.26. 13:30:00

@VaradiJanos: tudom hogy jó olvasni, hiszen ti komcsi kakakupacok mindig is örültetek ha kárt okozhattok, és tényleg álmodozom arról, hogy egyszer kirúghatok pár széket a belterjes degenerált parazita fajtád alól, persze csak ha fel vagytok függesztve nyaknál, nehogy bibis legyen a csápotok ;)

VaradiJanos 2017.03.26. 14:16:42

@fidesz maszop dk egykutya: persze, hogy erre vágysz, te parazita, meg lincselésre, nemi erőszakra, zabrálásra, más házaiba beköltözésre, ahogy azt tanultad a lenin fiú apádtól. Persze ezt is csak úgy, hogy a bátrabbak előkészítik neked a terepet. Sajnállak egy picit, szar lehet így leélni egy életet. Ha időben megdöglesz, a gyerekedből vagy az unokádból még van esély embert nevelnünk.

fidesz maszop dk egykutya 2017.03.27. 12:10:33

@VaradiJanos: nem, "elvtárs" nekem nem volt leninfiú apám, hiszen akkor kéz a kézben veled imádnám a felcsúti KISZ titkárt, ahogy építi a kádár rendszert vissza, és meglenne a párttagságim/kisz tagságim is mint neked. (Na meg túl fiatalok is vagyunk hozzá)

Parazita sem én vagyok, hanem ti komcsik, ahogy mindig is voltatok, minket piócáztok annyi éve.
Nemi erőszak nem az én asztalom, az is rátok jellemző, főleg szovjet barátaitokra. (Én speciel azt élvezem a legjobban, ha a nő is élvezi).

Hát igen, a lincselésben benne lennék, hiszen a döglött komcsi a jó komcsi, így te is döglötten vagy jó, mert szerves trágyának jó lennél a földekre. De azért hullotok most már rendesen, a pia és a cigi megtette a hatását :)

Embert ti nem tudnátok nevelni ilyen gerinctelen hulladék személyiségetekkel, csak komcsit a saját képetekre. Ne álmodozzatok "elvtársak".

VaradiJanos 2017.03.27. 12:29:34

@fidesz maszop dk egykutya: hontalan tetűhintás barátom! Nekem aztán hadoválhatsz, pontosan ismerem a családtörténetedet. Utálom a komcsikat, de arról nem ők tehetnek, hogy a saját fajtársait táborba küldő nagyapád az ő börtönükben lett öngyilkos. Apádról tudták ezt a múltat Dornbach Alajosék amikor együtt gyűjtötték a kopogtatócédulákat? Nu, szeretnéd tudni, hogy mit szorongatott a kedvesed múlt kedden délután?

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.03.27. 12:54:23

arogán személyhez fűződő joga terroristákat és más bűnözőket az országba bezsilipelni.

A fideSSfasszopók személyhez fűződő joga minden fideSS patkányságot foggal-körömmel védeni.

fidesz maszop dk egykutya 2017.03.27. 13:46:37

@VaradiJanos: nem komcsikám, én nem te vagyok. Ilyeneket művelt a családod? Nem véletlen hogy te is komcsi lettél komcsikám.
Komcsikám, már elég sok kiderült a pártodról, így a komcsiként való komcsizásod inkább kontraproduktív. De hát ti "elvtársak" soha sem az eszetekről voltatok híresek.

VaradiJanos 2017.03.27. 13:52:29

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: SS-ezhetsz, hontalank, ebben az orszàgban ezzel nem mész semmire.....

VaradiJanos 2017.03.27. 13:54:59

@fidesz maszop dk egykutya: komcsizhatsz is, parazita, egy fikarcnyit sem érdekel, a lényeg, hogy megőrültök tehetetlenségetekben. Ha más nem is, ez Orbánék nagy jótette, hogy kicsinálják lelkileg a rühedèk fajtátokat

fidesz maszop dk egykutya 2017.03.27. 14:22:15

@VaradiJanos: persze hogy komcsizhatok, azt még nem tiltotta be a kisz titkárod, na meg amúgy is leszarná mindenki :)

De miért gyűlölöd a magyarokat és magyarországot ennyire? Mitől vagy ilyen gerinctelen, aljas, értéktelen, sőt kifejezetten kárt okozó komcsi? Hogy nem fejlődik ki nálatok egy fikarcnyi igazságérzet, és erkölcs sem? Miért nem mentek az imádott rendszeretek sikerének központjaiba moszkvába, észak-koreába, ahol nincsenek ellentmondó civilek, sorososok, háttérhatalmak, a ti elszámolatatásotokról álmodozók, és akiktől éppen rettegtek?

Gyorgy Nagy 2017.04.05. 21:19:11

@VaradiJanos: Apád pártag volt és te most a kis havannai köcsőg seggét nyalod.

VaradiJanos 2017.04.05. 21:25:46

@Gyorgy Nagy: mi az a "pártag", te sutyerák?
süti beállítások módosítása