A valódi viták otthona

Reflektor

Vén kurvák VS. far-hát kommandó?

2019. február 13. - szénhidra

A nyugdíjasok minősítgetéséről valóban sok minden elmondható, egyetlen dolog azonban biztosan nem: hogy az lehetetlenül távoli volna az állampárt lánglelkű harcosaitól. De arról valamiért nem beszélnek, hogy róluk vajon mennyire mutatott pontos képet és mi mindent árult el az a bizonyos másik, szolnoki eset...

"A nyugdíjasok semmibevételéről és megvetéséről tett ismét tanúbizonyságot a Jobbik, illetve a párthoz tartozó Kiegyensúlyozott Médiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke, aki far-hát kommandónak nevezte az időseket"

- számolt be róla a Magyar Idők, amit ma már Magyar Nemzetként futtatnak a gazdái, akik természetesen rögtön reagáltak is saját termékükre.

A Fidesz közleményében ez áll:


"Ez a Jobbik igazi arca. Képmutató és felháborító, amit a Jobbik művel. A Jobbik vezetői "farhát-kommandónak" és "hülyének" nevezték a nyugdíjasokat. A Jobbik nem először bukott le azzal, hogy valójában mit gondol az idősekről: lenézik őket. Vona Gábor korábban azt írta, hogy "szemeikben gyűlölet lobog", a "szájukból pedig a szennyvíz folyik", és "felhörgik a 20. század minden traumáját". Ez a Jobbik igazi arca. Szélsőségesek és agresszívek."

Természetesen egyáltalán nem frankó kommunikáció, ahogyan a jobbikos tanácsadó beszél ezekről az idős emberekről, még akkor sem, ha nem a nyilvánosságnak szánta szavait. Ahogyan az sem frankó, hogy a kormánypropaganda éltetőinél valahogy mindig újabb és újabb hangfelvételek landolnak, melyekre aztán rögtön hivatkozhat is a kenyeres gazda.

A nyugdíjasok minősítgetéséről valóban sok minden elmondható, egyetlen dolog azonban biztosan nem: hogy az lehetetlenül távoli volna az állampárt lánglelkű harcosaitól. De arról valamiért nem beszélnek, hogy róluk vajon mennyire mutatott pontos képet és mi mindent árult el az a bizonyos szolnoki eset... Arról pedig még kevesebbet, hogy miért nem volt semmiféle személyi következménye annak, hogy a megyeszékhely fideszes polgármestere levénkurvázta az összegyűlt idős hölgyeket, akik egy helyi projekt ellen emelték fel a szavukat. Csak ugye Szalay szerencsétlenségére be volt kapcsolva az a nyomorult mikrofon...

„Ennyi hülye vén kurvát” – mondta 2016 októberében a képviselő-testületi ülésen Szalay Ferenc, Szolnok fideszes polgármestere. Ez vajon kiről és mit árul el?

Csepregi János

És akkor jöjjön mindez videón:

A bejegyzés trackback címe:

https://reflektor.blog.hu/api/trackback/id/tr9814625536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maim 2019.02.14. 00:56:23

Miért,hát az ő anyáik is a farhát kommandó létszámát szaporítják.

Európai téridő 2019.02.14. 08:32:10

Nemcsak az "állampárttól", hanem a mindenkori kormánypártok prominenseitől sem állt távol ez a minősítés. Legfeljebb szavakban nem mondták ki. Ami pedig nincs kimondva, az nincs is, ugyebár...

drover(fanyul társa) 2019.02.14. 13:55:54

Egy budapesti kerület 4 évig tündöklő fideszes körökben nagymenő polgármestere is azzal kezdte a "bemutatkozást", hogy "ezt a sok vén kommunista kurvát mielőbb ki kell innen rúgni". Ezek alatt a 15 - 25 - 30 éve ott dolgozó, szakértelemmel bíró dolgozókra értette. Meg is tette, aztán feltöltötte kis csitrikkel,(akiket búbolt utána)aztán a hivatala egy éven belül fejre állt és milliárdos adósságot csinált.
süti beállítások módosítása