A valódi viták otthona

Reflektor

Miért küldött Ujhelyi csokit Puzsérnak?

2019. május 09. - baum

ujhelyi.jpg

A napokban Ujhelyi István sajtótájékoztatóján küldött egy szelet Snickerst Puzsér Róbertnek - utalva a csoki reklámjaira -, mert szerinte a LMP-Jobbik főpolgármester-jelöltje kifordult önmagából, amikor alkalmatlannak nevezett több MSZP-P-s fővárosi jelöltet.

Az ominózus videó ide kattintva érhető el, de nézzük csak meg azt is, ki fordult ki valójában önmagából?

Vajon nem annak az Ujhelyi Istvánnak az agya szállt-e el, aki képes volt azt nyilatkozni, mikor Bangóné lepatkányozta a Fidesz szavazókat, hogy akkor ő most hetekig patkányozni fogja a kormányt? Ezzel állítva "minőségibb alternatívát" a fideszes stílussal szemben, miközben arcpirulás nélkül és zsigerből hazudta azt, hogy Bangóné nem is arra gondolt.

Esetleg az a Karácsony Gergely fordult-e ki önmagából, aki zuglói polgármesterként csendben és szó nélkül asszisztált az MSZP és a Fidesz parkolásmaffiájához?

Vagy az a Horváth Csaba fordult-e ki magából, aki 2015-ben szó szerint azt mondta, hogy „nem adottak a feltételek a dugódíj bevezetésére, és nincs meg az indoka sem. Nincs annyi autó a városban, amiért ezt be kellene vezetni”. Mondta ezt gyáván és a szavazatoptimalizálás miatt, miközben évente 8-10 ezer budapesti ember hal meg a légszennyezés miatt.

Vagy Tordai Bence fordult-e ki magából, akinek pártja mérhetetlen a közvélemény kutatók által, de azt ecsetelte, hogy fővárosban ki kell hagyni a Jobbikot a koordinálásból, mert a fővárosban nem népszerűek?

Vagy igaza van Ujhelyinek, és tényleg Puzsér Róbert fordult-e ki önmagából, aki mindezen tényekre felhívja a figyelmet?

Mindenki döntse el magában, kinek kellene kétpofára ennie a Snickerst, az mindenesetre tény, hogy ősszel a fővárosi embereknek el kell dönteniük azt, hogy a régi technikákat, a régi sunnyogásokat és összejátszásokat képviselő politikusoknak szavaznak-e továbbra is bizalmat, vagy végre-valahára olyan új politikusi generációt választanak, akik nem hajlandóak részt venni abban a kutyakomédiában, amit a NER, vagyis az MSZP-Fidesz és leágazódásai képviselnek.

Nuszbaum Tibor

A bejegyzés trackback címe:

https://reflektor.blog.hu/api/trackback/id/tr6714816294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tendencia 2019.05.27. 12:10:55

Hát nuszbaumkám, azt hiszem elég világos a választók üzenete: a hatalmas nagy pofátokkal együtt, takarodjatok a bús picsába! Nemhogy Gyurcsány, nemhogy a Momentum, de még a Kutyapárt is rommá vert titeket!

Ezért érdemes volt tavaly újra kétharmadhoz juttatni a Fideszt, kifúrni a pártból azokat, akik tényleg tenni akartak a NER ellen, elutasítani a Sargentini jelentést, stb... Meglett az eredménye. Nincs szükség rátok, nincs szükség Fidesz szopó látszatellenzékre, mostanra mindenki rájött, kik is vagytok ti valójában.

2,19%! Ízlelgesd!
süti beállítások módosítása